Цветна Цветанов беше и е войник на ГЕРБ, изключително дисциплиниран, с

...
Цветна Цветанов беше и е войник на ГЕРБ, изключително дисциплиниран, с
Коментари Харесай

Цветанов бил войник на ГЕРБ, Борисов не рискувал да го освободи по-рано заради вота

Цветна Цветанов беше и е боец на ГЕРБ, изключително порядъчен, с доста висока организационна просвета, човек, който в действителност според мен работеше, работи и ще продължи да работи като редови член на ГЕРБ на 100 % за триумфа на тази партия.

Така политическият психолог проф. Антоанета Христова разяснява оставката на Цветан Цветанов през вчерашния ден. Когато имаш подобен човек с огромен принос, доста мъчно изговаряш проблемите, свързани с имиджа, както и дейностите за промени в партията, изясни Христова. 

Според социолога Юрий Асланов Цветанов е подал оставка, тъй като резултатът от евроизборите е най-слабият за ГЕРБ като гласове, което няма по какъв начин да удовлетвори Борисов, без значение че партията е победител. 

Истината е, че водачът на ГЕРБ не рискува преди акцията да освободи Цветанов от постовете му, без значение че това щеше да му донесе позитив, добави Асланов. Изказването на Борисов след изборите, че Цветанов не е незаместим,  са по-скоро с цел да даде убеденост на самия себе си, изясни Асланов. 

Истината за това какъв брой незаместим е Цветанов ще стане ясна след локалните избори, тъй като той към този момент не е толкоз стимулиран да работи, сподели още Юрий Асланов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР